Sammarbeten

 • Janne Stahre Academy

 • DARBOE & SISE ACADEMY

 • IFK Maryland Academy

 • DiamondVFitness

 • Carl Björck (leg Psykolog)

 • Sammarbetsparnters

  Här nedans kan ni läsa mer kring våra grymma sammarbetsparnters på JV Academy

  Carl Björk

  ”Hej! Jag arbetar till vardags som skolpsykolog på Näsbyparksskolan i Täby. Jag brinner för att hjälpa barn och ungdomar i sin utveckling, samt att stödja dem i att må bra! Dessutom älskar jag fotboll, och spelade i pojkallsvenskan och juniorallsvenskan som ung!
  Prestationspsykologi och motivationspsykologi är områden som alltid har intresserat mig. Genom att arbeta med dessa delar är jag säker på att du kan nå ännu längre inom fotbollen.

  Hur kan just du bli så mentalt stark som möjligt på fotbollsplanen?

  Vilka strategier passar dig bäst?

  Det ska bli kul att jobba med detta tillsammans!
  Samtidigt så behöver man må bra för att kunna prestera bra. Det är bland det mest grundläggande som finns. Den psykiska hälsan prioriteras alltid högt av mig som psykolog, och ibland är det viktigt att ta hand om det allra först. Detta kommer att hjälpa dig både i din fotboll, men också för att du ska må bra i livet! Jag är legitimerad psykolog och har arbetat sju år inom yrket. Under alla de här åren har jag jobbat med barn och ungdomar i olika åldrar - främst som skolpsykolog men även inom habiliteringen. Nu vid 34 års ålder ser jag fram emot att kombinera mitt arbete som skolpsykolog med att samtidigt bidra med en viktig pusselbit i JV-akademi! Jag avslutar med ett citat: ”Mental styrka slår alltid talang” den tyske tränaren Armin Veh, efter att han lett sitt Stuttgart till en sensationell mästartitel i Bundesliga. Carl-Henrik Björck”

  Stockholm
  Sammarbete

  Janne Stahre

  Ålder: 59.
  Familj:Hustrun Pia (som också kommer från Oskarshamn), sönerna Tom och Jim samt hunden Trixie. ”Det är kanske ingen slump att sönerna är döpta efter Petty och Morrison...”, säger Janne Stahre.
  Bor: Vaxholm och Oskarshamn.
  Klubbar som tränare: Oskarshamns AIK, Husqvarna FF, Hagapojkarna, Helenelund, Vasalund, Assyriska, Väsby, AIK, Inter Åbo, Fenerbahçe (Turkiet, juniorlag) , Kocaelispor (Turkiet, högsta ligan), Degerfors, Norrvalla FF (Finland).
  Yrke: Sports talent manager på Stahre Academy och fotbollstränare i Oskarshamns AIK.
  Favoritlag: ”Jag har ett i varje liga, men Manchester United är det stora favoritlaget.”
  Tränarförebilder: Alex Ferguson och Rune Svensson, en klassisk OAIK-tränare.
  Ledarskapsförebilder: Sven-Axel Loman och Esbjörn ”Esse” Svensson.

  Halmstad/Skövde
  Sammarbete